Zeleninové jednohubky s cesnakovou nátierkou

Chrumkavá zelenina na chrumkavých ochutených chlebíčkoch. K tomu zaručená kombinácia – syr + cesnak a svieže pohostenie je raz dva na svete.

Potrebujeme:

Tenké Racio chlebíčky Freestyle kôpor a smotana, cottage cheese (dá sa použiť aj kyslá smotana), 1 – 2 strúčiky cesnaku, zeleninu podľa chuti (reďkovky, uhorku či mrkvu), ďalšie suroviny na obloženie (na fotografii je ementál a ľanové semiačka)

Postup:

Cottage cheese zmiešame s pretlačeným cesnakom, natrieme na Freestyle ryžové chlebíčky s príchuťou kôpor a smotana, pridáme nakrájanú či nastrúhanú zeleninu, syr a posypeme ľanovými semiačkami.

Recept pripravila blogerka Rebeka z Fresshion.sk.

Prečítajte si aj:

Páči sa 3 ľuďom.


Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude publikovaná. Povinné údaje sú označené: *

*