Tuniaková nátierka

Extrémne jednoduché, rýchle a chuťovo prekvapivé. Zmiešajte smotanové nátierkové maslo (obyčajné, bez príchute) s konzervou tuniaka a pridajte nasekaný čerstvý kôpor. Ten môžete aj vyenechať, ale tuniak musí byť nedrvený, čiže kúsky a vo vlastnej šťave, ktorú použite tiež. Netreba ani soliť, ani koreniť, hoci každý má rád po svojom. Párty chlebíčky budete mať s tuniakovou nátierkou hotové raz-dva.

Foto: Lusi

Prečítajte si aj:

Páči sa 3 ľuďom.


2 komentárov k článku Tuniaková nátierka

  1. lily

    Ľudia, spravila som túto “jednoduchú” nátierku je úžasnáá :) jemná, lahodná hneď som ju zapísala medzi naše obľúbené recepty, vrelo odporúčam :) :) a ďakujem :)

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude publikovaná. Povinné údaje sú označené: *

*