Kathushkine #raw kulinárium | RAW truffles

Prešiel už takmer rok, čo som sa zo stránok webmagazínu Oslavuj.sk na dobu neurčitú odmlčala. Nič ale nie je večné a som veľmi rada, že som sa sem vrátila spolu s novými inšpiráciami, nápadmi, receptami a vizuálom. Dúfam, že sa vám nové upgradnuté Kathushkine #raw kulinárium bude páčiť.

Tento recept som objavila na stránkach úžasnej českej foodblogerky Delicious blog. Jemne som si ho poupravila a raw truffles som pripravila svojej polovičke na Valentína. Nuž, zhrniem to takto – nestačil si prsty vyoblízať, čo mu tak chutili. Viac o úžasných zdravých pralinkách básniť nebudem. Jednoducho ich treba vyskúšať!

RAW truffles

Potrebujeme:

  • 1 zrelé avokádo
  • 1 PL rozomletých kešu orechov
  • 1 PL kokosového masla
  • 1 PL agáve sirupu
  • 4 PL bio kakaa
  • 1 PL drvených kakových bôbov
  • 100 g mletých lieskových orechov
  • kokos, mleté orechy a kakao na obaľovanie

Postup:

Všetky suroviny spolu rozmixujeme do jemnej konzistentnej hmoty. V prípade potreby dolejeme kvapku vody. Vzniknutú masu dáme na hodinu stuhnúť do mrazničky, aby sa nám s ňou ľahšie pracovalo. Potom tvarujeme guličky a obaľujeme ich v kokose, mletých orechoch a kakau. Uskladňujeme v chlade.

Foto: Katharina Kosturska
Zdroj: kathushka.blogspot.sk

Prečítajte si aj ďalšie RAW recepty:

Páči sa 4 ľuďom.


Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude publikovaná. Povinné údaje sú označené: *

*