Prvý máj – recepty

Sviatok práce sa dá skutočne osláviť nepracovaním a týka sa to napríklad aj oddychu od varenia. V tomto prípade totiž stačí navštíviť kvalitné lahôdky a stánky s rýchlym občerstvením. Tu je pár tipov:

Teplé párky, horčica, chlieb – každú porciu naservírujeme osobitne na obdĺžnikové papierové taniere.

Langoše, kečup, tatárska omáčka, olej s pretlačeným cesnakom, strúhaný syr – porciu zabalíme do savého papiera. (Recept na pravý langoš nájdete medzi maďarskými receptami.)

Ruské vajce, biely rožok – konzumujeme jednorazovým plastovým príborom.

Šunka v aspiku, biely rožok – konzumujeme jednorazovým plastovým príborom.

Obložený chlebík – sendvič, maslo, šunka, saláma, vajce na tvrdo, kyslá uhorka, kapia, strúhaný syr.

Mandarínky v želatíne so šľahačkou – podávame v plastovom tégliku.

Banány v čokoláde so šľahačkou – podávame v plastovom tégliku.

Limonády (pomarančová, kolová) – ponúkame v plastových pohároch alebo v originálnych pollitrových fľaškách so slamkou. Bolo by skvelé nájsť limonádu v malých igelitových vrecúškach!

Čapované pivo – ponúkame v plastových pollitrákoch.

Turecká káva – servírujeme v duritových pohároch.

PS PS: určite nezabudnite na úžasné pochutiny, ktoré pretrvali dodnes. Na prvom mieste to sú DRU tyčinky a arašidové chrumky. V tesnom závese Horalky a Sójové rezy. Všetko poprosím v originálnych obaloch!

Foto: Oslavuj.sk

Páči sa 2 ľuďom.


Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude publikovaná. Povinné údaje sú označené: *

*