Nepečené koláčiky

“Mieša sa to, chladí sa to, variť sa to nebude.”

Potrebujeme:

Na cesto: 200 g strúhaného kokosu, 200 g práškového cukru, 2 zarovnané PL kakaa, 1 balíček BB pudingu kakaového (á 60 g), 1 balíček Vanilínového cukru Dr.Oetker, 150 g rozpusteného a vychladnutého masla, 2 zarovnané PL rumu

Na ozdobenie: 1 balíček Šľahačky v prášku Dr.Oetker, 150 ml polotučného mlieka, lieskovce

Postup:

1. Na prípravu cesta zmiešame v mise kokos, cukor, kakao, puding a vanilínový cukor. Pridáme maslo, rum a ručne vypracujeme dohladka. Cesto rozdelíme na dve časti a z každej vytvarujeme valček dlhý asi 20 cm. Valčeky zabalíme do alobalu (alebo potravinárskej fólie) a odložíme asi na 2 hodiny do chladničky.

2. Valčeky vyberieme z alobalu a ostrým nožom nakrájame na plátky.

3. Na ozdobenie pripravíme šľahačku s mliekom podľa návodu na obale. Šľahačkou naplníme cukrárske vrecko a koláčiky ozdobíme. Čerešničkou sú chrumkavé lieskovce.

Prečítajte si aj:

Páči sa 2 ľuďom.


Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude publikovaná. Povinné údaje sú označené: *

*