Mokka dezert

“Plná čokoládová chuť a výdatná mokka šľahačka poteší skutočných maškrtníkov.”

Potrebujeme:

1 balíček Créme Olé čokoláda, 300 ml mlieka, 1 PL instantnej kávy , 1 PL horúcej vody, 250 ml smotany na šľahanie, 1 balíček Vanilínového cukru Dr.Oetker, 1 balíček Smeta-fixu Dr.Oetker, 1 balíček Polevy tmavej Dr.Oetker, nahrubo nasekané orechy na ozdobu

Postup:

Créme Olé pripravíme podľa návodu na obale. Puding rozdelíme do sklenených pohárov. Na prípravu mocca šľahačky zalejeme instantnú kávu v hrnčeku horúcou vodou a necháme vychladnúť. Smotanu vyšľaháme s vanilínovým cukrom, Smeta-fixom a vychladenou kávou. Šľahačkou naplníme cukrárske vrecko na zdobenie s hviezdicovitým výrezom a bohato navrstvíme na puding v pohároch. Dozdobíme polevou rozohriatou podľa návodu na obale a posypeme nahrubo nasekanými orechmi.

Prečítajte si aj:

Páči sa 2 ľuďom.


Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude publikovaná. Povinné údaje sú označené: *

*