Mandľové guľky

Raz, dva, tri. Tak rýchlo sú hotové. Na mandľové guľky vám postačia dve ingrediencie, no môžete ich ešte trošku vylepšiť. Začíname bez dlhých rečí. Približne 100 g mandlí rozomelieme na múčku. Do mixéra k nej pridáme cca 6 vykôstkovaných datlí, ktoré sme na 10 minút ponorili do horúcej vody. Mixér za nás odmaká všetku robotu – hmotu už stačí len “vyguľkovať”. Rýchly raw dezert sme okorenili cejlónskou škoricou a troškou medu. Netreba ich obaľovať ani v horkom kakau, ani v kokose, no prečo aj túto alternatívu nevyskúšať, že? ;)

Foto: Lusi

Prečítajte si aj:

Páči sa 6 ľuďom.


Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude publikovaná. Povinné údaje sú označené: *

*