Letný šalát s jahodami a kuracím mäsom

Rozmarné leto si pýta rozmarné občerstvenie. Grilované kuracie prsia na jahodách s ružovým sektom ponúkajú blogerky z beautifood.sk.

Potrebujeme:

Kuracie prsia 1ks, 3 lyžce olivového oleja, 2 lyžica horčice, soľ, čiere korenie, ½ citróna, hrsť čerstvých jahôd, mix šalátových listov, balsamico, hrubozrnnú soľ, syr feta.

Postup:

V uzatvárateľnom pohári zmiešame olivový olej, horčicu, šťavu z citróna, soľ a korenie. Pohár dobre uzavrieme a pretrepeme. Umyté kuracie prsia obalíme v marináde a necháme v chladničke odpočívať min. 20 minút. Grilujeme na rozpálenom grile, kým sa na mäse nevytvoria prúžky a je na dotyk pevné. Medzitým vo väčšej miske zmiešame šalátové listy, nakrájané jahody a feta syr. Na vrch šalátu s jahodami pridáme grilované kuracie prsia nakrájané na plátky, osolíme hrubozrnnou soľou a pokvapkáme balsamicom. Podávame s ružovým sektom Hubert Grand rosé.

Zdroj: beautifood.sk

Prečítajte si aj:

Páči sa 2 ľuďom.


Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude publikovaná. Povinné údaje sú označené: *

*