Kathushkine #raw kulinárium | pesto z medvedieho cesnaku

Prvé jarné dni nemožno začať nijak inak ako obrovským priehrštím čerstvého voňavého medvedieho cesnaku. Ak sa vám už zunovalo žuvať ho len tak nasurovo, vyskúšajte tento skvelý pesto variant.

Zelenina + pesto z medvedieho cesnaku = VNL.

Pesto z medvedieho cesnaku

Potrebujeme:

  • listy medvedieho cesnaku
  • petržlenová vňať
  • strúčiky cesnaku
  • extra panenský olivový olej
  • soľ, mleté čierne korenie
  • citrónová šťava
  • umeocot

Postup:

Všetky suroviny spolu dohladka rozmixujeme. Servírujeme na šaláte podľa vlastnej fantázie alebo ako dip k zelenine.

Foto: Katharina Kosturska
Zdroj: kathushka.blogspot.sk

Prečítajte si aj ďalšie PESTO recepty:

Páči sa 3 ľuďom.


Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude publikovaná. Povinné údaje sú označené: *

*