Grilovaná cuketa s lososovým dipom

Grilovačky, záhradné párty, barbecue, to sú synonymá leta. Na víkend či dovolenku ponúkame zdravšiu alternatívu ku stejkom či klobáskam. Grilovanú cuketu. Bez mäsa to však nebude. Losos v dipe poteší aj pánov. ;)

Doba prípravy: cca 25 minút
1 porcia obsahuje 625 kcal/2.617 kJ

Potrebujeme pre 4 osoby:

Balenie McCain 1∙2∙3 Fri`Style (600 g), 2 stredné cukety, 2 polievkové lyžice olivového oleja, 1 zväzok kôpru, 100 g šľahačkovej smotany, 100 g údeného lososa, 200 g krémového syra, 1 polievkovú lyžicu horčice, 1 polievková lyžica čierneho korenia, 1 citrón.

Postup:

Cukety očistíme a nakrájame na 1 cm tenké plátky. Pásiky potrieme z každej strany olivovým olejom. Upečieme McCain 1∙2∙3 Fri`Style v rúre podľa inštrukcií na obale. Umyjeme a posekáme kôpor. Šľahačkovú smotanu vyšľaháme do tuhšej hmoty. Lososa pokrájame na malé kocky a zmiešame s krémovým syrom, horčicou a kôprom. Nakoniec pridáme do šľahačkovej hmoty. Cukety grilujeme 4 minúty z každej strany. Pokvapkáme citrónovou šťavou a okoreníme. Ugrilované cukety servírujeme s lososovým dipom a s McCain 1∙2∙3 Fri`Style.

Prečítajte si aj:

Páči sa 4 ľuďom.


Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude publikovaná. Povinné údaje sú označené: *

*