Kathushkine #raw kulinárium | čokoládový dezert

Túto ultrarýchlu mlsku som si vymyslela na večeru, keď som dostala chuť na niečo čokoládovo sladké a pudingové. A celé som to poliala jahodami. Doslova! Experimentujte! Zapojte fantáziu ako deti, ktorým recept na tento dezert venujeme na MDD.

Čokoládový dezert s jahodovým topingom

Potrebujeme:

  • avokádo
  • Chocoseen alebo raw kakao
  • hrsť lieskových orieškov
  • agáve sirup
  • jahody

Postup:

Avokádo, namočené lieskovce, Chocoseen (kakao) a agáve (podľa chuti) rozmixujte dohladka. V závislosti od toho, akú hustú chceme konzistenciu pudingu, postupne prilievame vodu a znova mixujeme. Dezert naberieme do misiek a dozdobíme ovocím.
Polejeme topingom z dohladka rozmixovaných jahôd a lyžice agáve.

Kathushkine kulinárium nájdete aj na Facebooku.

Foto: Katharina Kosturska
Zdroj: kathushka.blogspot.sk

Prečítajte si aj ďalšie RAW recepty:

Páči sa 4 ľuďom.


Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude publikovaná. Povinné údaje sú označené: *

*