Chrumkavé chlebíčky s paradajkovou salsou

Ochutené ryžové chlebíčky môžete jesť samotné alebo s fajnovými nátierkami. Nové Freestyle kôpor a smotana od Racio neobsahujú lepok a sú zložené zo 100 % prírodných zložiek. Kombinujte s paradajkovou salsou.

Potrebujeme:

Tenké Racio chlebíčky Freestyle kôpor a smotana, paradajku, jarnú cibuľku, čili papričku, lyžicu paradajkového pretlaku, zopár lístkov čerstvej bazalky

Postup:

Paradajku nakrájame na malé kocky, pridáme nadrobno nasekanú čili papričku, jarnú cibuľku a všetko zmiešame aj s lyžicou paradajkového pretlaku. Podávame na tenkých chlebíčkoch Freestyle kôpor a smotana s lístkom čerstvej bazalky.

Prečítajte si aj:

Páči sa 3 ľuďom.


Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude publikovaná. Povinné údaje sú označené: *

*