Kathushkine kulinárium na pokračovanie… LXXIX. diel

Zmrzlina, ktorej sa s čistým svedomím môžete prejesť do prasknutia. Rýchlo, zdravo a nenáročne – takto jednoducho sa pripravuje. A je tiež ideálnym darčekom pre každého malého maškrtníka ku Dňu detí. Neobsahuje laktózu, cukor a je vhodná aj pre vegánov.

Banánová zmrzlina

Potrebujeme:

Banány.

Postup:

Banány ošúpeme a nakrájame na asi 2 cm kolieska. Dáme na 2 hodiny do mrazničky. Po zmrazení vložíme do mixéra a mixujeme do hladka. Okamžite podávame alebo uschováme v mrazničke.

Kathushkin tip:

“Podľa mojej vlastnej skúsenosti je mierka nasledovná: 1 banán = 1 štedrý kopec zmrzliny. Zmrzlinu môžete ochutiť napríklad arašidovým maslom alebo drobným ovocím, keď ho pridáte k banánom vo fáze mixovania do hladka. Pri servírovaní to vyskúšajte s ovocím a čokoládovou polevou z kulinária 68.”

Kathushkine kulinárium nájdete už aj na Facebooku.

PS PS: Stiahnite si zdarma elektronickú kuchárku Kathushkine kulinárium: TU.

Foto: Kathushka

Prečítajte si aj:

Páči sa 9 ľuďom.


Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude publikovaná. Povinné údaje sú označené: *

*